Стаи

Hotel Ela Bansko

Стаи

Къща за гости „Ела” е разположена в тих и спокоен квартал и при това на 5 минути път от начална станция. Разполагаме със ски-гардероб, сейф за съхранение на ценности, интернет и с дворно място с парко-места.

previous arrow
next arrow
Slider

Апартамент

Влизайки в апартамент се озовавате в предверие, в което има гардероб, куфарник и закачалка, от което предверие се влиза в спалня, баня и дневна. Трите помещения са всяко със собствена врата, без преход от едно към друго. Спалнята е с едно двойно легло, гардероб, тоалетка, кожена табуретка, нощни шкафчета и нощни лампи. Банята е с душкабина. Дневната представлява едно общо просторно помещение за почивка и обособен кухненски бокс с маса и столове за хранене за четири човека, където също е разположена ъглова разтегателна кожена мека мебел, ниска маса, шкафче за TV, LCD TV, а кухненския бокс е оборудван с хладилник, микровълнова фурна, котлон, абсорбатор, мивка, прибори и посуда за кафе, чай, готвене и хранене за четирима.

previous arrow
next arrow
Slider

Студиото

представлява едно общо помещение със спалня, гардероб, нощни шкафчета, нощни лампи, обособен кът за почивка с кожена мека мебел и ниска маса, шкафче за TV, LCD TV, кухненски бокс с маса и столове за хранене за четирима, хладилник, микровълнова фурна, котлон, абсорбатор, мивка, прибори и посуда за кафе, чай, готвене и хранене за четирима. Банята в двойната лукс стая е с душкабина.

previous arrow
next arrow
Slider

Двойна стая

представлява предверие, от което се влиза в баня с душкабина и спалня, разтегателна кожена мека мебел, ниска маса, гадероб, нощни шкафчета, нощни лампи, шкафче за TV, LCD TV.